Udana Massages

Udana Massages verzorgt voor u ontspannende massages om innerlijke rust en ontspanning te ervaren. De massages kunnen op uw wensen afgesteld worden en vinden plaats in een professionele omgeving. Alle massages zijn full-body massages.

Uitleg massages

Klankschalenmassage: Een klankschaal behandeling is er met name op gericht om opgehoopte spanning en emoties uit het lichaam te trillen, waardoor volledige ontspanning optreedt.  Ons lichaam bestaat voor ca. 70% uit water, hierdoor worden trillingen - geluid - op een schitterende manier door ons lichaam geleid. Geluid is klank en klank is trilling. Het geluid kunnen wij horen maar de trilling kunnen wij voelen. Tijdens een klankschaal behandeling hoeft u zich niet te ontkleden. 

Aromamassage: Een aromamassage is een zachte massage met geurige olie op de huid, waarbij de olie op jou persoonlijk afgestemd wordt. De combinatie van een massage met aromatherapie werkt dieper door en is daarom uitermate geschikt voor mensen die klachten hebben zoals rugpijn, nek- en schouderpijn, stress en moeheid. Via het reukorgaan en de huid oefenen deze oliën hun invloed uit op de inwendige mens.

Thaise yogamassage: Thaise Yoga Massage is een ruim 2000 jaar oude boeddhistische vorm van lichaamswerk die bestaat uit een combinatie van yoga-strekkingen en drukpuntmassage. De Thaise Yoga Massage is veel dynamischer dan een reguliere westerse massage. Je wordt door de masseur gerekt en gestrekt en tegelijkertijd gemasseerd. Omdat jij zelf niets hoeft te doen kun je de yoga strekkingen in een diepe meditatieve ontspannenheid ervaren. Hierdoor verbetert de doorbloeding en worden afvalstoffen versneld afgevoerd. Pijn vermindert of verdwijnt, de flexibiliteit van spieren en gewrichten neemt toe en je houding verbetert. Thaise Yoga Massage is soms best wel stevig en pittig maar wordt altijd aangepast aan de mogelijkheden en behoeftes van jouw lichaamstype. Je draagt makkelijk zittende katoenen kleding en je ligt op een zachte matras op de grond. Er wordt geen olie bij deze massage gebruikt. 

Ayurvedische massage:   Ayurvedische massage is een holistisch energetische massage. Men maakt gebruikt van geurige, gepaste oliën; samengesteld volgens situatie / persoonlijkheid van de behandelde. De ayurvedische massage combineert massage technieken met het stimuleren van de marma punten (drukpunten uit de ayurveda).
Ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem (aura en chakra’s). De massage brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt de ayurvedische massage bij het losmaken van emotionele blokkades.

Waar?

De massages vinden plaats in de China Acupuncture Clinic op de Toulonselaan 122 te Dordrecht. Trek gemakkelijke kleding aan en ontspan! Maak nu een afspraak door te bellen naar 06-20720091 of te mailen naar e.j.hendrikse@hotmail.com

https://www.china-acupunctuur.nl/therapieen/udana-massages

 

Massage Prijs
Klankschalenmassage 30 minuten € 35,00
Aromamassage 60 minuten € 50,00
Thaise yoga massage 75 minuten € 60,00
Ayurvedische massage 90 minuten € 75,00